Tillbyggnad

Tillbyggnad

Ska du bygga ut din fastighets bostadsyta eller planerar du att göra en så kallad underbyggnad och gräva ut för en källare under huset kan du kontakta Byggfirma Borlänge. Byggfirma Borlänge är experter på tillbyggnad och kan åta oss hela entreprenaden för din tillbyggnad. Vår personal har en lång erfarenhet inom tillbyggnad och vi samarbetar även med certifierade hantverkare inom ett flertal olika områden som exempelvis VVS och elektricitet.

När du vill göra en tillbyggnad i Borlänge är du välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din tillbyggnad. Du kan boka ett kostnadsfritt besök så att vi sedan kan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. Vi utför arbete i Borlänge med omnejd men kan också åta oss  uppdrag i hela Dalarna.

Byggfirma Borlänge utför inte bara tillbyggnad utan kan också hjälpa dig med ombyggnad och renovering. Behöver din fasad renoveras eller planerar du att renovera ditt kök eller badrum kan vi bistå med all den expertis som behövs för att utföra ett korrekt arbete. Vi uppfyller också alla de krav som krävs för att du som privatperson ska kunna använda dig av skatteavdraget, ROT-avdraget. Det innebär att du kan få 30 procent av kostnaderna för vårt arbete tillbaka.


Fler tjänster vi utför

Välkommen att boka kostnadsfritt hembesök från en erfaren byggfirma i Borlänge

Byggfirma Borlänge erbjuder våra kunder kostnadsfri rådgivning i hemmet för att skräddarsy ert framtida byggprojekt. Vi är ett stolt byggföretag med gott ryckte med återkommande kunder. Boka hembesök!