Så går en renovering till med vårt byggföretag i Borlänge

När du ska utföra en totalrenovering av din bostad är det alltid tryggt att anlita en byggfirma i Borlänge som kan åta sig hela ansvaret för ditt byggprojekt. Här kan du läsa mer om hur vårt byggföretag i Borlänge utför en renovering.

När du anlitar en professionell byggfirma i Borlänge som har den kompetens som krävs för att åta sig totalentreprenaden innebär det att vi tar över hela ansvaret för projektet och ser till att det utförs enligt plan och i tid. Vill du få hjälp med din totalrenovering kan du kontakta oss på Jockes Bygg & Snickarservice som har byggare med lång erfarenhet inom branschen.

 

Så här utför vårt byggföretag i Borlänge en renovering

  • Det hela börjar med att du bokar ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma ut till din fastighet för att inspektera din bostad. Därefter lyssnar vi på dina önskemål och bistår dig med konsultation kring både utförandet och kring planeringen.
  • Därefter sammanställer vi en arbetsbeskrivning för ditt projekt, beräknar material och kontrollerar om det krävs några tillstånd för renoveringen.
  • Vi tar sedan kontakt med samarbetsföretag som exempelvis måleriföretag, rörfirmor och elföretag för att ta in priser och en del andra uppgifter.
  • Efter att vi är helt på det klara med vad som ska ingå i din totalrenovering överlämnar vi en offert till dig med ett fast pris för din totalrenovering. Här finns även en beskrivning om vårt ansvarsområde, leveranstider, villkor och uppgifter om garantiåtaganden.
  • Efter att du har accepterat vår offert skriver vi ett avtal där allt väsentlig finns med så att vi efter att projektet är avslutat kan gå tillbaka till avtalet för att se att allt är levererat enligt överenskommelse.
  • Vi utför sedan arbetet med din totalrenovering och koordinerar med övriga hantverkare så att de finns på plats vid rätt tillfälle, för att undvika avbrott i projektet.
  • När arbetet är slutfört gör vi en besiktning tillsammans med dig som beställare så att du är 100 % nöjd med vårt arbete.
  • Slutligen överlämnar vi garantiåtaganden och en faktura där vi redan har gjort ett ROT-avdrag på upp till 30 % av våra arbetskostnader.

 

Låt vårt byggföretag i Borlänge åta sig totalentreprenaden

Jockes Bygg & Snickarservice är en byggfirma i Borlänge som utför tjänster åt privatpersoner och företag i Borlänge med omnejd. Vi kan erbjuda dig helhetslösningar då du vill utföra en totalrenovering av din bostad. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan diskutera ditt byggprojekt, utan att du förbinder dig för något. 

Kontakta oss inför ditt byggprojekt

Står du inför en renovering eller annan ombyggnation och behöver hjälp att genomföra det? 
Då tycker vi att du ska kontakta vår byggfirma i Borlänge så löser vi ditt projekt utan bekymmer!
Vi finns här för dig!