Om Jockes Bygg & Snickarservice

Om Jockes Bygg & Snickarservice

Vi grundade vårt byggföretag i Borlänge för att vi tycker att det är roligt att gå till jobbet och hjälpa till att finna kreativa lösningar för våra kunder.

Jockes Bygg & Snickarservice grundades år 2010, våra byggare i Borlänge har dock varit verksamma i branschen i över 20 år. Vårt företag besitter därför en stor mängd kunskap och erfarenhet genom våra medarbetare. Självklart innehar våra medarbetare yrkesbevis och våra samarbetspartner de behörigheter och certifieringar som krävs för deras respektive arbetsområden.

 

Vi fokuserar på trygghet och kundnöjdhet

Eftersom vi varit i branschen under en lång tid vet vi hur viktigt det är att du som beställare känner dig trygg med din hantverkare. Vår byggfirma i Borlänge har en bra kreditvärdighet och kan lämna referenser från tidigare kunder. Vi utför alla våra arbeten enligt gällande branschregler och innehar alla försäkringar som krävs.

 

När du vill få hjälp med en tillbyggnad, ombyggnad eller vid renoveringsarbeten kan du kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Kontakta oss inför ditt byggprojekt

Står du inför en renovering eller annan ombyggnation och behöver hjälp att genomföra det? 
Då tycker vi att du ska kontakta vår byggfirma i Borlänge så löser vi ditt projekt utan bekymmer!
Vi finns här för dig! 

Kontakta oss inför ditt byggprojekt

Kontakta oss