Värdefulla tips från byggare i Borlänge inför din totalrenovering

Att utföra en totalrenovering av sin bostad är ett stort projekt som kommer att påverka hela familjens vardag under tiden projektet pågår. Därför är det viktigt att man noggrant planerar sin renovering. Du kan vända dig till vår byggfirma i Borlänge för fri konsultation kring ditt projekt.

När du ska utföra en totalrenovering av din bostad är det en hel del saker som du behöver tänka på för att renoveringen fortlöper på ett smidigt sätt och enligt plan. Precis som med allt annat så kan du välja att utföra renoveringen själv, vilket är ett tidskrävande arbete som även kräver en del kunskap och att du är händig. Du kan också välja att anlita en byggfirma i Borlänge som kan hjälpa dig med din renovering. När du vill få hjälp med att genomföra en totalrenovering kan du kontakta oss på Jockes Bygg & Snickarservice som har byggare i Borlänge som är proffs på totalrenoveringar.

 

Tips då du ska totalrenovera din bostad

  • Börja med att lägga upp en plan för vilka rum som ska renoveras och vilken inredning som ska bytas ut, som exempelvis köksinredningen, garderober, vitvaror och så vidare.
  • Lägg därefter upp en budget för din renovering. Framför allt behöver du ta fram kostnader för inredning och material som exempelvis tapeter, färg, klinker, kakel och mattor. Du kan också begära in en offert från vår byggfirma i Borlänge för arbetskostnaderna och även materialet så att du får kontroll över dina totala kostnader.
  • Under tiden som din fastighet totalrenoveras är det lämpligt att finna ett temporärt boende, om du inte väljer att renovera din bostad i etapper, vilket ändå kan leda till mycket stök.
  • Låt vår byggfirma i Borlänge åta sig totalentreprenaden för din totalrenovering. Då slipper du det tidskrävande arbetet att koordinera med olika hantverkare samtidigt som du hela tiden behöver vara tillgänglig. Istället har du bara en kontaktperson som övervakar projektet och ser till att det fortlöper enligt plan och i tid och uppdaterar dig löpande med status.

 

Anlita vår byggfirma i Borlänge för din totalrenovering

Jockes Bygg & Snickarservice är en byggfirma i Borlänge som utfört tjänster som renoveringar och byggnationer åt företag och privatpersoner i över 10 år. Våra yrkesutbildade och mycket erfarna byggare i Borlänge kan hjälpa dig genom hela ditt projekt, från planering till utförandet. Vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt projekt vilket innebär att vi tar över ansvaret för att arbetet utförs av behöriga hantverkare, enligt plan och i tid.

 

Du kan använda kontaktformuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan inspektera din bostad, lyssna på dina önskemål och bistå dig med konsultation. 

Kontakta oss inför ditt byggprojekt

Står du inför en renovering eller annan ombyggnation och behöver hjälp att genomföra det? 
Då tycker vi att du ska kontakta vår byggfirma i Borlänge så löser vi ditt projekt utan bekymmer!
Vi finns här för dig!