Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

Byggfirma Borlänge är ett byggföretag som utför renoveringar och nybyggnation i Borlänge med omnejd. Behöver du renovera ditt kök, badrum eller göra en totalrenovering av din
bostad kan du med varm hand vända dig till Byggfirma Borlänge.

Utöver att renovera inne i din bostad kan vi även åta oss utvändning renovering som exempelvis en renovering av
putsfasader eller träfasader. Vi kan också erbjuda dig takläggning, plåtarbeten och fönsterbyte. Att anlita byggfirma för din renovering i Borlänge innebär att du får arbetet utfört korrekt och säkert. 

Våra duktiga medarbetare har en stor kunskap och en lång erfarenhet inom byggbranschen

Samtidigt har vi även certifierad personal då det ska utföras arbeten i våtrumsutrymmen, med VVS eller elarbeten. Vi kan åta oss hela entreprenader där vi tar över allt ansvar för byggprojektet och anlitar i vår tur certifierade underleverantörer inom nödvändiga byggområden. Det betyder att du som beställare endast har en kontaktperson
som dessutom ansvarar för att byggprojektet genomförs enligt plan och budget.

Byggfirma Borlänge utför uppdrag för privatpersoner och företag. Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget, vilket betyder att du kan göra ett skatteavdrag med 30 % av våra arbetskostnader. Kontakta oss för mer information då du behöver hjälp med renovering i Borlänge.


Fler tjänster vi utför

Välkommen att boka kostnadsfritt hembesök från en erfaren byggfirma i Borlänge

Byggfirma Borlänge erbjuder våra kunder kostnadsfri rådgivning i hemmet för att skräddarsy ert framtida byggprojekt. Vi är ett stolt byggföretag med gott ryckte med återkommande kunder. Boka hembesök!