Ombyggnationer

Ombyggnationer

När du planerar att utföra en ombyggnad i Borlänge kan Byggfirma Borlänge hjälpa dig med alla typer av byggarbeten. Vi utför alla förekommande byggarbeten som exempelvis att isolera och inreda en vind, bygga förvaringsplats under trappor eller ombyggnationer av kök och badrum. Behöver du dela upp ett stort rum i två mindre eller vill du skapa öppnare ytor i din bostad kan vi hjälpa dig med detta. Oavsett vilken typ av ombyggnation du vill genomföra har vi personal som har en stor kunskap och en gedigen erfarenhet inom ombyggnation,
tillbyggnation och renoveringar.

Vi utför ombyggnad åt företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar med certifierade byggföretag inom olika specialistområden vilket betyder att vi kan åta oss hela entreprenader. Det gör att du slipper ha många olika kontakter och istället endast har kontakt med en person som har ansvaret för hela byggprojektet. Byggfirma Borlänge kan utföra både stora som mindre ombyggnader och andra byggarbeten. Vi utför byggarbeten i Borlänge men även i Dalarna med omnejd.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt besök. Vi utför ombyggnad till konkurrenskraftiga priser och lämnar förstås garantier på våra arbeten så att du som kund alltid kan känna dig trygg.


Fler tjänster vi utför

Välkommen att boka kostnadsfritt hembesök från en erfaren byggfirma i Borlänge

Byggfirma Borlänge erbjuder våra kunder kostnadsfri rådgivning i hemmet för att skräddarsy ert framtida byggprojekt. Vi är ett stolt byggföretag med gott ryckte med återkommande kunder. Boka hembesök!