Köksrenovering

Köksrenovering

Köket är en central plats i de allra flesta hem eftersom det är i köket som familjen samlas varje dag för måltider, att umgås och träffar vänner över en fika. Därför är köket också det rum som de allra flesta vill renovera så att det blir modernt, funktionellt och samtidigt skapar en större hemtrivsel för de boende. När du vill utföra en köksrenovering kan du kontakta oss på Jockes Bygg & Snickarservice, ett byggföretag i Borlänge som är specialister på köksrenoveringar.

 

Vår byggfirma i Borlänge kan åta sig din köksrenovering

Jockes Bygg & Snickarservice har i över 10 års tid utfört nybyggnationer och renoveringar åt privatpersoner och företag i Borlänge med omnejd. När du anlitar vår byggfirma i Borlänge för din köksrenovering kan du vara trygg med att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler.

 

Vi kan åta oss totalentreprenaden för din köksrenovering vilket innebär att vi kan montera ditt nya kök, installera vitvaror, lägga golv, sätta kakel, måla väggar, tak och snickerier bland många andra tjänster. Genom vårt samarbete med behöriga elektriker och rörmokare kan vi också utföra alla arbeten som involverar med elektricitet och VVS. 

Kontakta oss inför ditt byggprojekt

Står du inför en renovering eller annan ombyggnation och behöver hjälp att genomföra det? 
Då tycker vi att du ska kontakta vår byggfirma i Borlänge så löser vi ditt projekt utan bekymmer!
Vi finns här för dig!